изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:14 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ РАЗПИЛЯ ЦСКА И СПЕЧЕЛИ КУПАТА    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) спечели Купата на Аматьорската футболна лига. Играчите на Георги Иванов-Геша надиграха ЦСКА 1948 с 3:0 и заслужено триумфираха с най-престижното аматьорско отличие. Попаденията за “моряците” паднаха през втората част. Головете в срещата реализираха Беадир Беадиров (52’), Валентин Веселинов (70’) и Румен Александров (90’).

Това е втори трофей за футболистите на Черноморец през този сезон, след като спечелиха и титлата в Североизточна трета лига. Интересен факт е, че това е единственият отбор в българския футбол, който все още няма загуба. Въпросителните остават за състава на Валентин Илиев, който изигра изключително слаб мач и напълно закономерно записа първа загуба в историята на клуба.
Първата интересна ситуация на стадион "Трейс арена" в Стара Загора дойде в 7-ата минута, когато Цветан Илиев проби и стреля от дистанция, но стражът на "червените" се намеси много добре, избивайки кълбото в корнер. Отговорът на ЦСКА 1948 не закъсня. Сава Савов получи възможност да шутира от много удобна позиция, но халфът не успя да намери целта. В 21-ата минута Христо Митев направи отлична солова акция, но завършващият удар не затрудни вратаря на Черноморец. В 38-ата минута играчите на Георги Иванов бяха много близо до първия гол в срещата. Виктор Митев бе изведен на добра позиция, но атакуващият футболист не успя да се разпише. Секунди след това Калоян Стефанов се озова сам срещу Христов, който обаче показа класа и запази вратата си суха.
Втората част започна много по-добре за Черноморец и логичното се случи в 52-ата минута, когато Беадир Беадиров получи топката на два метра от голлинията и направи резултата 1:0 в полза на "светлосините". В 57-ата минута играчите на Георги Иванов можеха да решат всичко, но Стоян Деспотов направи изключително спасяване. Цветан Илиев остана сам в наказателното поле, но вратарят бе безпогрешен. В 69-ата минута “моряците” стигнаха до абсолютно заслужен втори гол в мрежата на “червените”. Валентин Веселинов получи пас, халфът на Черноморец не се забави и с прецизен удар матира Десподов. В 81-ата минута Спас Спасов опита да върне едно попадение, но ударът му мина малко над целта. В последните секунди на срещата "светлосините" вкараха трети гол във вратата на ЦСКА 1948. Крайния резултат оформи Румен Александров, който излезе сам срещу Десподов и не сбърка.  НДТ
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ РАЗПИЛЯ ЦСКА И СПЕЧЕЛИ КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди