изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:42 EEST
МНОГОБРОЙНИ СЪРЦА ДОКОСНА С БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА СИ "ИННЕР УИЛ"    
Общество Изминалата година за "Иннер уил" в Добрич бе успешна, изпълнена с много инициативи, нови приятелства, ентусиазъм и ценна подкрепа. Това сподели за НДТ Теодора Нейчева – президент на женската организация за 2016/ 2017 година. В събота дамите от "Иннер уил" ще отчетат дейността си за периода, а огърлицата ще получи следващият президент.

Годината, в която ръководих организацията, премина под мотото „Докосни сърцето”, сподели Нейчева. Тя смята, че са успели да изпълнят мисията си - да докоснат доста сърца с благотворителността си. Множество са инициативите през периода, насочени към социални заведения и нуждаещи се, направени са значителни дарения. На Коледа и Великден с подаръци и почерпки са зарадвани живеещите в Дома за стари хора, а с дрехи и лакомства - настанените в Центровете от семеен тип. По традиция дамите не са забравили Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. По повод 21 януари - Бабинден, е дарена парична сума. За вчерашния 1 юни пък в Детско отделение е организирано представление с лакомства за малчуганите. Помогнато е на две жени с онкологични заболявания от Добрич и Стара Загора, както и на семейство с тризнаци по Коледа.
Средствата за благотворителността в "Иннер уил" се набират по различни начини, сподели Теодора Нейчева. Тя разказа, че по повод Деня на християнското семейство са провели благотворителна вечеря с около 120 гости. На нея дамите от организацията са предложили на търг свои сладкарски изделия. За подпомагане на нуждаещите се използват и средства от членски внос.
"Иннер уил" в Добрич съществува от над 17 години, дамите в момента са 22. В началото в организацията са членували само съпругите на ротарианци, но вече няма такова  изискване и членовете се избират чрез гласуване. Най-важното е да бъдем приятелки, да бъдем всички добронамерени, обясни Нейчева. Всички сме с позитивно мислене, работим и служим на обществото и това ни стимулира, допълни тя. И сподели: "За Великден дарихме козунаци за Дома за стари хора дом. Не сте виждали такива очи! Не толкова заради самото дарение, а заради вниманието, защото някой се е сетил на празника за тях". НДТ


 


Сходни връзки

МНОГОБРОЙНИ СЪРЦА ДОКОСНА С БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА СИ "ИННЕР УИЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди