изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:46 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2017    
ОбразованиеБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2017


На 01 юни в 14,00 ч. в РУ Албена чрез ЕЕН 112, е заявено от служител на "ВИК" ЕООД -Добрич  от  гр. Добрич, че при извършване на проверка в района на ул. "Мир" в с. Рогачево, общ. Балчик, служители на "ВИК" ЕООД-Добрич са установили в частен имот, собственост на К.М., на 57 г., неизвестен на МВР, 3 бр. аварийни скоби "мат-етернит" ф 200/10,230-240 мм., 2 броя аварийни скоби "мат-етернит" ф 150-10,176-186 мм. И 1 бр. аварийна скоба "мат-етернит" ф 80/10,95-102 мм., собственост на "ВИК" ЕООД - Добрич. Установено е, че в двора на същия имот неизвестно лице е осъществило неправомерно въздействие върху уредите за търговско измерване на вода с което е създадено условие за непълното отчитане на потребената вода. Въздействието е установено във водомерната шахта разположена в двора на имота, в която се откри водомер с пробит отвор на капака на циферблата, в който е поставена метална тел, блокираща зъбните колела на водомера. Образувани са досъдебни производства, по указание на дежурен прокурор на РП Балчик.

На 01 юни в 12,55 ч. в ОДМВР Добрич чрез ЕЕН 112 е заявено от гражданин за настъпило ПТП в гр. Добрич по ул. "Д.Петков" 4 пред търговски комплекс "Виста-М". На място изпратен екип на КАТ, който установява,че водача на лек автомобил «Опел», с ТХ регистрация – С. М., на 36 г. от гр. Добрич, стаж 15 г., неизвестна на МВР, при паркиране пред комплекса, след възникване на внезапна техническа неизправност по спирачната уредба на МПС, продължава движението си напред и блъска слизащият по стълбите пешеходец А.М., на 46 г. от гр. Добрич, след което продължава движението си напред и се блъска в алуминиева витрина на магазин. Вследствие на ПТП пешеходеца е настанен в НХО МБАЛ- Добрич с диагноза комоцио и порезни рани по главата, без опасност за живота. Водачката изпробвана за алкохол с техническо средство - отрицателна проба, на пострадалия пешеходец взета кръвна проба по надлежния ред. ПТП обслужено от екип на сектор Пътна полиция при ОДМВР Добрич, взето отношение по административен ред.

ФЕЙСБУК В ДОБРИЧ ЛУДНА ПО ТРИ СНИМКИ ЗА "ПАЗАРУВАНЕ" С АВТОМОБИЛ ДО ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ВИСТА"

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  има регистрирани два пожара с нанесени материални щети и един пожар без загуби. При два случая е оказана техническа помощ.

02.06.2017 г.                         ОД НА МВР – ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди