изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:00 EEST
ЩЕ ИСКАМЕ 12 МЛН. ЕВРО ОТ ЕС ЗА ПРОТИВОПОЖАРНА ТЕХНИКА; РАБОТЕЩИТЕ В СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ    
НовиниРазработва се проект по оперативна програма "Регионално развитие и благоустройство" за нова специализирана техника - противопожарни автомобили, подемни и технически средства.

Това съобщи в Албена директорът на национална служба "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов. Проектът е на стойност около 12 300 000 евро. Той ще е готов през следващата седмица, след което ще бъде предложен за одобрение на министрите Румен Петков и Асен Гагаузов.

***********************
За 13 часа днес е насрочен протестен митинг на работещи в социални заведения, държавна отговорност, в Добрич. Той ще се проведе пред Дома за стари хора, където работят около 40 души. Протестът си ще изразят още 40 работещи в Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за възрастни хора с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция. Те ще настояват за 20-поцентно увеличение на заплатите със задна дата от 1 януари 2007 година.

НДТ - 13 юни 2007 година
 


Сходни връзки

ЩЕ ИСКАМЕ 12 МЛН. ЕВРО ОТ ЕС ЗА ПРОТИВОПОЖАРНА ТЕХНИКА; РАБОТЕЩИТЕ В СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди