изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:23 EEST
ПОДМЕНЯТ СЧУПЕНИТЕ ПЛОЧКИ В ЦЕНТЪРА    
НовиниЗапочна ремонтът на изпочупените плочки в центъра на Добрич, съобщиха от Община Добрич. Той се извършва от фирмата-изпълнител „Дъга Апостолов”, тъй като ремонтираният център все още е в гаранция.
Според договора за ремонта, гаранционните условия са в сила до 2021 г., информираха още от кметството. Съгласно тях, подмяната на счупените плочки е за сметка на изпълнителя.

Припомняме, че инспекция на общински специалисти още през зимата показа, че проблемни са 70-80 на сто от плочките на ремонтираната по проект с европейско финансиране пешеходна зона на Добрич.
Кметството възложи на частна лаборатория експертиза на качествата на клинкерните плочки, с които бе извършен ремонтът на центъра.
Проектът „Реконструкция на бул. „25-и септември” – пешеходна зона се финансира от оперативна програма „Регионално развитие“ с 5 013 386 лв. Реализира се в периода юли 2010 – юли 2012 г. Проектът включваше изграждане и възстановяване на зони за обществен отдих, зелени площи, детски площадки, велосипедни трасета, обществени паркинги, поставяне на пейки, беседки, чешми и други и др. НДТ
 


Сходни връзки

ПОДМЕНЯТ СЧУПЕНИТЕ ПЛОЧКИ В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди