изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 03:48 EEST
РУСКИ БИЗНЕСМЕН ВДИГА КОМПЛЕКС НАД БАТОВСКАТА ДОЛИНА; МАГИЧЕСКИ ДАТИ ПРИВЛИЧАТ МЛАДОЖЕНЦИ ОТ НАЧАЛОТО НА ВЕКА    
НовиниРуски бизнесмен, за когото в село Ляхово се говори, че бил бивш генерал от КГБ, вдига голям апартаментен комплекс край селото. Още преди повече от година чрез фирма-посредник от Варна били закупени 80-82 декара току до селото, което е разположено на върха на добруджанското плато, над Батовската долина.

В момента кипи усилена строителна работа. Общо комплексът ще има 134 къщи, които са разположени амфитеатрално на склона и за това са на два и три етажа. От тях се открива панорамна гледка към цялата долина и язовир "Ляхово".

*************************
От началото на новото 21-во хилядолетие магически дати привличат младоженците, са констатирали в Обредния дом в Добрич. До момента 17 двойки са се записали да се врекат във вечна вярност на 7.07.2007 г. За този ден за сватби има само два свободни часа. Проверка на НДТ установи още, че няма свободни ресторанти в града, тъй като от сутринта до вечерта заведенията ще посрещат сватбари.

НДТ - 15 юни 2007 година
 


Сходни връзки

РУСКИ БИЗНЕСМЕН ВДИГА КОМПЛЕКС НАД БАТОВСКАТА ДОЛИНА; МАГИЧЕСКИ ДАТИ ПРИВЛИЧАТ МЛАДОЖЕНЦИ ОТ НАЧАЛОТО НА ВЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди