изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:37 EEST
ИЗЛЕЗЕ ВТОРОТО КЛАСИРАНЕ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ    
НовиниИ след второ класиране 47 деца от Добрич остават извън приема за детските градини, става ясно от изнесената на сайта на Общината информация.

От нея е видно, че от 136 деца, които са кандидатствали за място в забавачките на втория етап, приети са 89. За останалите е посочено, че няма обявени свободни места в избраните детски градини. Най-често желанието на родителите е било за детските градини с номера 8, 9, 10 и 20. 
Припомняме, че в първото класиране участваха 460 от общо регистрираните 510 деца. 75 деца са в графата „чакащи класиране“. За второ класиране обаче са регистрирани общо 136 деца.  От класираните 89 малчугани 11 са за втора група, 9 са за подготвителна група, а три са за нулева група.
До края на месеца класираните деца трябва да бъдат записани, като системата е отворена за редакция на заявленията на некласираните деца и за регистрация на нови заявления. НДТ
 


Сходни връзки

ИЗЛЕЗЕ ВТОРОТО КЛАСИРАНЕ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.59 секунди