изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:00 EEST
ЦАРЯТ ОТКРИВА НОВИЯ ТЕНИС ЦЕНТЪР И ROYAL CUP В АЛБЕНА    
Спорт Близо 150 деца се записаха за участие в третото издание на международния турнир по тенис за момичета и момчета “Royal cup”. Състезанието ще се проведе на кортовете но новия тенис комплекс във ваканционно селище „Албена“ от 22 до 25 юни. Турнирът е под патронажа на Цар Симеон II и неговото семейство. Негово величество ще присъства на официалната церемония по откриването, като той ще бъде придружен от Царица Маргарита. Турнирът, който е част от празничната програма по случай 80-годишния юбилей на Негово Величество, ще излъчи шампионите в 6 възрастови групи – до 9, 10, 11, 12, 13 и 14 години. Участниците са от България, Русия, Съединени щати, Кипър, Румъния, Великобритания, Украйна и др. държави. Сред тенисистите се открояват имена от националните отбори на своите страни.


Записването на децата на място, на новия тенис център, ще бъде на 22 юни от 16 до 17 часа, веднага след това ще бъде изтеглен жребия. При пристигането си участниците ще получат своите специални баджове, както и фланелки. На 23 юни от 9 часа ще започне програмата на срещите от турнира, като в 10 часа ще бъде церемонията по откриването. Водещ ще бъде Румен Генов – журналист в Българското национално радио. В програмата ще участват фолклорен ансамбъл Бизоне и мажоретна формация My Dance. 
Домакините са поканили всички партньори, с които заедно са изградили новия тенис център, и както спомоществователи на турнира. Ще присъстват и гости от Областна управа и кметове на общини.
Припомняме Ви, че България има 14 спечелени титли в международния турнир по тенис Royal cup. Единственият тенисист, който е завоювал две титли е Дария Великова. Румъния и Русия имат по двама шампиони, а Кипър и Великобритания по един. НДТ

 


Сходни връзки

ЦАРЯТ ОТКРИВА НОВИЯ ТЕНИС ЦЕНТЪР И ROYAL CUP В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди