изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:09 EEST
ОСТАВИХА В АРЕСТА РЕЦИДИВИСТА, СТРЕЛЯЛ В ЛИЦЕТО НА РУСНАК    
Ред и сигурностСъдът в Добрич остави в ареста 43-годишният Хюсеин Х. от Добрич. То е разследван за това, че на 13 юни в квартал „Балик“ гръмна три пъти в лицето с газов пистолет руснак, удари го по главата с оръжието, а след това с брадва в ръце заплаши да го разсече.


Тричленен съдийски състав на Окръжния съд потвърди определение на Районния съд от миналата седмица, с което на мъжа е била наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от пресцентъра на ДОС.
Хюсеин Х. е привлечен като обвиняем по разследване за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.  Според събраните на този етап данни мъжът е стрелял три пъти с газов пистолет в непосредствена близост до очите на потърпевшия, а после нанесъл с оръжието няколко удара по главата му. Впоследствие влязъл във входа на жилищен блок, върнал се с брадва и, размахвайки я, заплашил пострадалия, че ще го разсече. В хода на разследването е извършен оглед на местопроизшествието, иззети са 2 гилзи и 1 катарама. От изба в дома на обвиняемия са иззети две брадви.
Окръжните магистрати прецениха, че именно Хюсеин е извършил престъплението и има реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление. Той вече е осъждан неколкократно, лежал е и в затвора. Срещу него има и висящо наказателно производство за престъпления против личността и собствеността. НДТ


 


Сходни връзки

ОСТАВИХА В АРЕСТА РЕЦИДИВИСТА, СТРЕЛЯЛ В ЛИЦЕТО НА РУСНАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди