изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:51 EEST
СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПРАВИ С ЕВРОПЕЙСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО    
НовиниБившият български премиер Симеон Сакскобургготски сподели пред журналисти в Албена, че се надява, че България ще се справи с европейското председателство. „Много е лесно да се критикува от задната седалка”, каза той.


Посочи, че още през 2009 година е казал, че трябва да се позамислим вече за 2018 г., когато България ще председателства Европейския съюз. „Тогава ме изгледаха така, сякаш бях извънземен. Девет години напред го споменах. Трябва време, но сега всички са мобилизирани. Без да си позволявам да давам оценки, г-жа Павлова е човекът, който може да допринесе много , за да се постигне успех. Мисля че трябва да докажем с какво ние можем да допринесем за Европа. Това за нас е безкрайно важно. Да разберат и нашите партньори  какво е България. Имаме не само възможности, но и дадености. Убеден съм, че Кабинетът ще направи всичко и ще положи необходимите усилия да се представим  добре”, каза още Симеон Сакскобургготски.
Във връзка с отправената от премиера Борисов покана за Съвет на старейшините, той обясни, че се винаги е готов, когато стане въпрос да се помогне на България. „Все още съм на линия”, заяви Симеон Сакскобургготски.
Той откри в Албена нов тенис комплекс и турнир под неговия патронаж. На въпрос какво мисли за развитието на спорта в България, обясни, че всяко управление го прави, според възможностите си, защото спортът е много важен.”Това не е неща като шаблон, доказва се на всякъде по света. Аз мисля, че тук има и чудесни спортисти, а да не говорим и за такива възможности, каквито има тук, за да се развиват. Навсякъде се насърчава спортът, и на ниво училища и семейства. Трябва а се насърчават младите хора да не стоят само зад компютрите”, каза бившият премиер. НДТ


 


Сходни връзки

СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПРАВИ С ЕВРОПЕЙСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди