изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:17 EEST
ЛЕТЕНЕ С БАЛОН НАД ДОБРИЧ И КОНСТАНЦА ЩЕ E НОВА ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ    
ТуризъмПривързано издигане с въздушен балон организират във Велико Търново. То ще се проведе на 20 юли, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Събитието е част от проект „Приключение с балон – нов съвместен туристически продукт“, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-A Румъния-България. В рамките му ще бъдат проведени привързани издигания в 10 града в България и 10 в Румъния.

Привързаното издигане се прави с цел популяризиране на новия туристически продукт – летене с топловъздушен балон, който ще бъде включен в туристически оферти, предлагани в цялата трансгранична зона Румъния-България, ще бъде създадена и мрежа за партньорство и промоция на новия продукт. Очаква се да бъдат привлечени повече чуждестранни туристи, да се повиши броят на нощувките в трансграничната зона, обхващаща 8 области в България, граничещи с река Дунав – от Видин до Добрич и 7 области в Румъния – от Мехединци до Констанца.
Велико Търново е от първите градове, в които всички желаещи граждани могат да се качат на балона напълно безплатно и да си направят уникални снимки от въздуха.
Организаторите уверяват, че всички желаещи ще могат да се качат безплатно на балона, след предварително записване в деня на издигането. Престоят във въздуха е 5 минути, височината на издигане е до 10 метра. Балонът е фиксиран с въжета към земята. НДТ


 


Сходни връзки

ЛЕТЕНЕ С БАЛОН НАД ДОБРИЧ И КОНСТАНЦА ЩЕ E НОВА ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди