изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:13 EEST
СТАР ЧАСОВНИК ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯТА В ГРАДА; МЪЛНИЯ ПОДПАЛИ ПОСТРОЙКА В СЛАВЕЕВО    
НовиниОколо 12,30 часа вчера полицаи заградиха голям район в центъра на Добрич близо до училище "Отец Паисий". Стана ясно, че неизвестен се е обадил в полицията и е предупредил, че има взривно устройство в черен пакет под дърво, недалеч от жилищния блок, точно до книжарница.

Голям район около жилищния блок по ул. "Ген. Гурко" беше отцепен. Извикани бяха служители на ДОТИ от Варна, за да бъде отстранен пакетът с робот. По-късно стана ясно, че това е стар черен настолен часовник, който дори не работеше. До него бяха намерени и касови бележки на фирма "Здравец". Предполага се, че някой е разчиствал склад или изба и е изхвърлил боклука си под дървото.      
**********************
Паднала мълния сутринта на 7 август е предизвикала пожар в стопанска постройка в с. Славеево, община Добричка, съобщиха от областна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Сигналът при тях е получен в 9.14 часа. Огънят е бил локализиран и потушен от дежурен екип на Втора РС "ПБЗН". Той е унищожил около 30 кв. метра от покрива на сградата и домашни птици.

НДТ - 9 август 2007 години
 


Сходни връзки

СТАР ЧАСОВНИК ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯТА В ГРАДА; МЪЛНИЯ ПОДПАЛИ ПОСТРОЙКА В СЛАВЕЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди