изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:05 EEST
РАЗПРОСТРАНЯВАТ СТИКЕРИТЕ СРЕЩУ ОЛИОТО НА “БУНГЕ”; БАЛЧИК СЕ УВЕЛИЧИ С ОСЕМ КИЛОМЕТРА    
НовиниКНСБ – Добрич започна разпространението на плакати и стикери, чрез които се апелира да не се купуват продуктите на “Бунге”, съобщи за НДТ регионалният координатор на синдикалната организация Гинка Василева.

 В Централата на КНСБ вчера е пристигнала първата пратка от сто плаката с надпис ”Фирма Бунге - ликвидатор на работни места в България” и две хиляди стикера, които са със знак STOP до бутилката олио и надпис “Аз търся олио Калиакра, произведено в България”. Агитационните материали ще бъдат разпространени по магазини и заведения чрез синдикалните организации на фирмите в града.
**************
Балчик се увеличава с 8 километра, съобщиха от черноморската община. Табелите за начало и край на населеното място ще бъдат преместени, със заповед на кмета на общината. Те ще бъдат поставени след спирка “Лагера” над КК “Албена”. Това се прави с цел подобряване безопасността на движението по пътя Балчик - КК “Албена”, както и за улесняване ориентирането на гражданите и водачите на МПС в района, коментират от кметството.

НДТ- 14 август 2007 година


 


Сходни връзки

РАЗПРОСТРАНЯВАТ СТИКЕРИТЕ СРЕЩУ ОЛИОТО НА “БУНГЕ”; БАЛЧИК СЕ УВЕЛИЧИ С ОСЕМ КИЛОМЕТРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди