изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:54 EEST
МЕЧТАТА НА МЪРИ СЕ ИЗПЕПЕЛИ СЛЕД ПОРОЙ ОТ ГОЛОВЕ ВЪВ ВРАТАТА НА АСТАНА    
Спорт

Отборът на Станимир Стоилов - Астана, загуби с катастрофалното 0:5 при гостуването си на Селтик в първи плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига. Момчетата на Мъри бяха пометени в Глазгоу от скоростните британци, които бяха безпогрешни при голови ситуации от малък ъгъл. След седмица казахстанският тим ще се опита да повярва в обрата. Ако Астана отпадне, ще влезе в групите на Лига Европа.



Първото полувреме беше много динамично. В осмата минута Грифитс стреля с глава покрай гредата след хубаво центриране отдясно. В 22-ата Мужиков от състава на гостите реши да шутира от далечна дистанция, прати коварна топка, но вратарят внимаваше. В 32-ата Том Рогич направи слалом между двама, нахлу в наказателното поле и от малък ъгъл насочи към далечния ъгъл, където Постников не успя да изчисти, а довкара топката - 1:0 за “детелините”. Две минути по-късно Постников пропусна да се реваншира, след като насочи топката неточно с глава при корнер. В 42-ата Скот Синклер удвои резултата. Защитата на гостите сбърка и поднесе топката на Синклеър, който набра скорост и насочи кълбото по диагонала за 2:0.

През втората част шотландският тим тръгна още по-устремено напред, докато момчетата на Станимир Стоилов играеха припряно. В 60-ата минута Синклер направи 3:0, след като се измъкна на ръба на засадата и насочи хладнокръвно топката покрай вратаря. В 79-ата Джеймс Форест нокаутира Астана за четвърти път. Шотландците матираха съперника на завидна скорост. Грифитс хитро чукна към връхлитащия Форест, който насочи безпощадно и много точно по диагонала. В 88-ата Грифитс литна съперник в наказателното поле и насочи топката по диагонала за 5:0.

 


Сходни връзки

МЕЧТАТА НА МЪРИ СЕ ИЗПЕПЕЛИ СЛЕД ПОРОЙ ОТ ГОЛОВЕ ВЪВ ВРАТАТА НА АСТАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.06 секунди