изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:40 EEST
Лъжат ли мъжете за сексуалните си преживявания    
Любопитно Германците споделят, че имат два пъти повече партньори в секса от германките, което кара изследователите да мислят, че силният пол лъже за сексуалните си преживявания. Учени от Техническия университет в Брауншвайг, както и психолози от различни краища на Германия провели интервюта с повече от 2524 души над 14-годишна възраст.

Мъжете казали, че са имали 10 партньорки, а жените - само 5 партньора. Разликата в статистиката може да означава, че мъжете преувеличават повече що се касае до сексуални подвизи.

"Всички те играят ролите, присъщи на пола си", каза Арне Декер от Института за сексуални изследвания и съдебна психиатрия към университетската болница в Хамбург.

Някои мъже смятат, че е привлекателно и в съответствие с обществено признатите норми да имат много сексуални партньорки, а жените често имат противоположното схващане.

Като допълнение 21 % от мъжете в проучването признали, че са изневерявали на половинката си, а при нежния пол неблагонадеждни се оказаха 15 %.
https://www.edna.bg

 


Сходни връзки

Лъжат ли мъжете за сексуалните си преживявания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди