изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:37 EEST
Морска почивка за младежите от Защитеното жилище в Крушари    
ТуризъмЛумос и Община Крушари организират от 31ви август до 3ти септември незабравимо преживяване в един от морските комплекси  в  с. Кранево за младежите и  девойките от Защитеното жилище в Крушари. Младите хора ще прекарат там няколко дни, през които ще участват в различни мероприятия, които се организират в комплекса, бивш международен младежки лагер.

Важно е да се отбележи, че това са общи мероприятия, по време на които те ще могат да общуват с връстниците си без увреждания и да се социализират. Общината, с подкрепата на Лумос, се стреми да развие Защитеното жилище като нов тип услуга, която предоставя грижа в общността, в която младежите не живеят в изолация, а се чувстват приети от обществото. „Надяваме се да има все повече възможности младите хора да напускат Защитеното жилище и да участват в инициативи на техните връстници и дори един ден във всички мероприятия за деца и младежи, организаторите да включват и такива с увреждания.“ Споделя Снежана Ванкова, ръководител на екипа на Лумос в Добрич.


 


Сходни връзки

Морска почивка за младежите от Защитеното жилище в Крушари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди