изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:23 EEST
БЕЗПЛАТНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДЛАГА РБ "ДОРА ГАБЕ"    
КултураСъвсем нова, полезна услуга предоставя регионална библиотека „Дора Габе” на гражданите на Добричка област. Всеки посетител има възможност да получи напълно безплатно правна информация относно правни въпроси или казуси, които му се налага да решава в своето ежедневие.

Изправени сте пред правен казус, който трябва да разрешите? Но не знаете от къде да започнете? Нямате средства за скъпи юридически консултации? РБ библиотека „Дора Габе” ще Ви насочи как да се справите с юридическите проблеми, които имате. Новата услуга се реализира благодарение на сътрудничеството на библиотеката с Правната клиника към Юридическия факултет на УНСС и Фондация Глобални библиотеки – България, и с финансовата подкрепа на Посолството на САЩ в България.
Гражданите имат възможност да зададат своите правни въпроси на email infocenter@libdobrich.bg, както и на място в библиотека в Центъра за информация и справочно-библиографско обслужване. След като веднъж бъде получен от служителите на библиотеката, въпросът се предоставя на Правната клиника в УНСС. Библиотеката, както и правната клиника, гарантират запазване на конфиденциалността на предоставяната от гражданите информация. В рамките на три работни дни след постъпване на запитването, на предварително посочен имейл или на място в библиотеката, гражданинът получава съвет как да реши своя правен казус: самостоятелно, чрез адвокатска услуга, чрез безвъзмездна правна помощ или по друг начин.
За контакти и допълнителна информация: РБ „Дора Габе”, Кръстинка Андреева: 058 602574, infocenter@libdobrich.bg
Фондация Глобални библиотеки – България, Спаска Тарандова: 02 465 10 76, 0892 219 360, starandova@glbulgaria.net, Стоян Лазаров:  02 465 10 76, 0892 219 365, s.lazarov@glbulgaria.net. НДТ


 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДЛАГА РБ "ДОРА ГАБЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди