изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:22 EEST
НАД 4000 ЛЕВА СЪБРАХА НА 15 СЕПТЕМВРИ ЗА СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ НА УЧЕНИК    
ОбразованиеСамо за няколко часа в първия учебен ден в СУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Добрич бяха събрани над 4 000 лева за животоспасяваща операция на ученик, съобщи учителка. При медицински преглед на детето е открито заболяване на сърцето. Родителите потърсили второ мнение и специалисти в Англия потвърдили заболяването. За операцията са необходими 20 000 лева.


Преди началото на новата учебна година настоящи и бивши преподаватели в училището се обърнаха с призив към обществеността да се помогне за набирането на средства за операция на ученика.
„В първия учебен ден на новата 2017/2018 учебна година, ние учителите от СУ „Св.св.Кирил и Методий“, град Добрич, Ви призовахме към хуманност, доброта и щедрост, за да помогнем на наш ученик, нуждаещ се от спешна животоспасяваща операция.
Само за няколко часа беше събрана сумата от 4020 лв. С парите, събрани от предходните дни, общата сума стана 5200 лв. Благодарим Ви за човечността, подкрепата към семейството и единението, което ни прави още по-силни в мигове на изпитание”, посочи учителката.
„През следващата учебна седмица дарителска кутия отново ще бъде поставена на входа на училището и се надяваме благотворителната кампания да продължи, за да бъде събрана необходимата сума от 20 000 лв за операция. В нея не се включват всички останали разходи, които ще я съпътстват. Ще бъде оповестена и дарителската сметка в момента, в който приключи процедурата по откриването й”, посочи учителката. НДТ
 


Сходни връзки

НАД 4000 ЛЕВА СЪБРАХА НА 15 СЕПТЕМВРИ ЗА СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ НА УЧЕНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди