изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:58 EEST
В РЕЗУЛТАТ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА У НАС ВСЯКА ГОДИНА ЕДНА КЛАСНА СТАЯ ОСТАВА ПРАЗНА    
Новини Обучително вело ревю "Безопасност на пътя" се проведе в събота в Добрич


В Европейския съюз всеки ден има по 70 жертви и 370 ранени от пътно-транспортни произшествия, съобщи в Добрич българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Колкото повече се опитваме да спазваме правилата по пътищата и да опазваме себе си и другите участници в движението, толкова повече трябва тези жертви да са по-малко, посочи той. И добави, че в България вече има спад на тежките пътно-транспортни произшествия, в сравнение с 2016 година. Това наистина е приоритет, за да може жертвите и пострадалите да са много по-малко, каза евродепутатът.

Под неговия патронаж в Добрич се проведе обучително вело ревю "Безопасност на пътя". То бе по повод първия учебен ден и Европейския ден без загинали на пътя, който за втори път ще се отбележи на 21 септември.
Пламен Иванов от Българката асоциация на пострадалите при катастрофи съобщи, че в резултат на войната по пътищата у нас всяка година една класна стая остава празна, като една трета от загиналите са велосипедисти. Те са едни от най-уязвимите участници в движението по пътищата. По-уязвими са само пешеходците, посочи Иванов. 
В състезанието, което бе в пет категории, се включиха 26 участници на възраст от 7 до над 50 години.
Победителят в категорията „BMX” бе Максим Пенчев, в „Дърт Джъмбо” – Иван Манолов, „Детски” – Златослав Георгиев, „Даунхил” – Мартин Христов, „Градски” – Максим Буров, „Крос Кънтри” – Веселин Василев.  Наградите на победителите бяха връчени от народния представител Даниела Димитрова и от общинския ръководител на ПП ГЕРБ Красимир Николов. НДТ



 


Сходни връзки

В РЕЗУЛТАТ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА У НАС ВСЯКА ГОДИНА ЕДНА КЛАСНА СТАЯ ОСТАВА ПРАЗНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди