изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:31 EEST
Страшен скандал! Участничка във "Фермата" лъсна в лесбо порно клип (СНИМКИ/ВИДЕО 21+)    
Новини Страшен скандал се завихря около една от участничките в тазгодишното издание на "Фермата". Оказва се, че 46-годишната чеченка Марина Сучкова наистина е доста разкрепостена. Както тя сама описва себе си, особено в леглото. БЛИЦ се сдоби с порно видео* на русата фурия, което е било излъчено по чуждестранна телевизия. На клипа се вижда как тя, заедно с друга блондинка нежно се докосват чисто голи под един душ.

Видеото продължава с горещи ласки между двете, като те не се свенят въобще, че са както майка ги е родила. В един момент ги сменят други две момичета, но с доста повече облекло по тях. От самия клип не става ясно кога точно е сниман, нито къде. Има субтитри към него, които са на немски език и представляват реклами. Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България.

Тук среща любовта на живота си – художник, за когото се жени и който е първият мъж в живота й. Днес Марина е разведена, а от страстната й любов са останали само безброй пиянски семейни скандали и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е бившият вратар на „Славия“ и „Левски“ – Стефано Кунчев.

В момента Марина е необвързана и казва, че обожава свободата си. Описва се като сексуално разкрепостена - последният й любовник е бил с 19 години по-млад от нея. *Видеото е съкратено и цензурирано


https://www.blitz.bg

ВИДЕО КЛИПА ВИЖТЕ ТУК

 


Сходни връзки

Страшен скандал! Участничка във "Фермата" лъсна в лесбо порно клип (СНИМКИ/ВИДЕО 21+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди