изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:01 EEST
Разкриха семейство канибали, правило консерви от хора и хранело учащи се с месото на жертвите    
По света Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски край е действало семейство престъпници, което от 1999 година насам е отвличало хора, убивало ги е, разчленявало ги е и ги е изяждало. Органите на реда вече са доказали, че канибалите са убили най-малко седем души. По информация на Mash, телата на убитите вече са намерени. По предварителна информация, съпрузите може да са убили най-малко 30 души. По данни на Mash, от убитите са били направени консерви.

По-точно бил е намерен буркан с консервирана ръка. Намерени са и други останки на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в хладилник. В доме кубанских людоедов найдены консервы из человечины В дома на канибалите са открити също 19 парчета кожа, които канибалите одирали от жертвите. Отбелязва се, че жената е работила като медицинска сестра в училището за летци в града. Подозира се, че тя може да е давала човешко месо на учащите се там. Всичките материали са предадени на местната прокуратура. Семейството канибали е било задържано съвсем случайно. На улица в Краснодар е бил открит мобилен телефон, в който при огледа са били намерени странни снимки.



На тях мъж и жена заедно позират с човешки останки. „След това служители на полицията са намерили собствениците на мобилния телефон. След разговор, мъжът и жената са си признали всичко“, се казва в съобщението. Впоследствие стана известно, че мъжът се е снимал с отрязана глава и ръка на жена, а след това си е изгубил телефона. Съседи на канибалите заявиха, че многократно са се опитвали да ги изгонят от общежитието към авиационното училище за пилоти. Причината е била постоянна лоша миризма от стаята на съпрузите. От нея постоянно миришело на лекарството Корвалол и бездомници. Но опитите им да установят причината за неприятните миризми винаги водели до скандали в общежитието. „Всеки път, когато искахме да им влезем в стаята, започваха диви викове и вой. Ната е луда жена, затова ние не рискувахме“, разказват съседи на канибалите.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Разкриха семейство канибали, правило консерви от хора и хранело учащи се с месото на жертвите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди