изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:22 EEST
АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ ОТ СТУДИО "САРАНДЕВ" - С НАГРАДА ОТ "СРЕБЪРНА ЯНТРА"    
Култура Александър Петров от студио за поп-рок певци „Сарандев“ при общински младежки център "Захари Стоянов" в Добрич се нареди сред лауреатите на XV международен конкурс за млади поп изпълнители „Сребърна Янтра“. Престижният форум се проведе от 29 септември до 1 октомври във Велико Търново и събра 90 изпълнители от 14 държави.

Това е вторият етап на музикалната надпревара, до който се достига след предварителна селекция. Двата конкурсни дни и гала концертът по традиция се излъчват директно по интернет в You Tube - Silver Yantra. Седемчленно международно жури с председател Силвия Кацарова определи победителите.
В този конкурс лауреатите са носители на следните награди: за най-добро комплексно представяне, за изпълнение на песен на роден език, за изпълнение на чужда песен, награда на детското жури, специални награди на фирми-спонсори, поощрителни награди. Талантливият млад певец Александър Петров от студио „Сарандев“ се представи в трета възрастова група с 23 участници - изпълнители от България, Малта, Финландия, Румъния, Македония и Италия. Той бе удостоен със специална награда - картина от галерия „Паневи“. 
Най-голямата награда - Гран при (статуетката на конкурса и 1000 Евро) бе спечелена от Rossella Zitiello - Италия. НДТ


 


Сходни връзки

АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ ОТ СТУДИО "САРАНДЕВ" - С НАГРАДА ОТ "СРЕБЪРНА ЯНТРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди