изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:45 EEST
ДЕН НА КАРИЕРАТА ОРГАНИЗИРА В ДОБРИЧ МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ    
НовиниДен на кариерата организира в Добрич "411 Маркетинг", дъщерна компания на американската "411 Locals". Събитието ще се проведе в сряда, 11 октомври, от 11 часа в зала 407 в Добруджанския технологичен колеж.


По време на форума ще бъдат представени възможности за старт на кариерата в компанията. Обявените свободни позиции са за ентусиасти, желаещи да придобият опит в областта на Оптимизация на търсещи машини /SEO/, Дигитален маркетинг, Уеб дизайн, програмиране.
“Фирмата ни се разраства с всеки изминал ден. Предлагаме възможност, както за кандидати с опит, така и за млади специалисти, имащи желание да се учат”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова. Компанията осигурява специално обучение за новопостъпилите. Тренингите се провеждат от тренинг мениджъра на компанията, който е и университетски преподавател.
"411 Маркетинг" е българският филиал на "411 Locals" -  американска компания, оперираща в сферата на интернет рекламата. Базирана във Варна фирмата стартира своята дейност през 2009 г. с четирима души персонал. Днес осигурява заетост на над 200 души. Партнира си в обучението и човешките ресурси със ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”, Икономически Университет - Варна, Технически университет  - Варна и Варненския свободен университет. "411 Locals" е официален партньор на Google и е сред TOP 10 на SEO компаниите в САЩ. НДТ


 


Сходни връзки

ДЕН НА КАРИЕРАТА ОРГАНИЗИРА В ДОБРИЧ МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди