изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:11 EEST
Дните на Тилърсън като държавен секретар са преброени    
По света Официални лица от американската администрация смятат, че дните на Рекс Тилърсън на поста държавен секретар са преброени заради разногласията му с президента на страната Доналд Тръмп. Това съобщава в петък телевизия Си Ен Ен, позовавайки се на анонимни представители от изпълнителната власт на САЩ. Според медията "повече от 10 източника от администрацията и дипломатическите кръгове" описват отношенията между Тилърсън и Тръмп като пълно падение.

По техни сведения между държавния глава и ръководителя на външнополитическото ведомство в момента определено не се наблюдават "толкова близки взаимоотношения, каквито Тръмп поддържа с други членове на кабинета си". "Малък брой хора считат, че Тилърсън ще остане в Държавния департамент още дълго време", отбелязва Си Ен Ен. По-рано пък информационният портал "Аксиос" съобщи, че "съветници и съюзници на Тръмп" дори вече обсъждат назначението на Майкъл Помпео на мястото на Рекс Тилърсън, въпреки че понастоящем Помпео е директор на ЦРУ. Интернет изданието цитира лица, които са дълбоко осведомени за динамиката на междуличностните отношения в настоящата администрация на САЩ. Именно те коментират, че връзката между Тръмп и Тилърсън е "обтегната до краен предел и не подлежи на възстановяване", тъй като двамата са загубили пълно доверие един в друг. Последната капка е било признанието на Тилърсън пред медиите в сряда, когато той открито сподели, че наистина има разногласия с президента на САЩ по основни външнополитически въпроси.

http://bgnes.com
 


Сходни връзки

Дните на Тилърсън като държавен секретар са преброени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди