изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:43 EEST
Арестуваха българин за жестоко убийство, 500 хил. гаранция    
По света Българин, живеещ в Денвър, Колорадо бе арестуван по подозрение за убийство на млада жена, чието тяло е открито близо до магистрален път. Михаил Петров на 37 години е в ареста, а властите не дават повече информация за извършеното престъпление. Съдът е определил гаранция от половин милион долара, съобщава Bgvoice.


Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо.

Свидетели посочват, че по него имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете, става ясно от записите от телефон 911.

Жената имала дълго криминално минало, предимно свързано с притежание на наркотици и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва. 

Обстоятелствата около смъртта ѝ, както и подробности за обвиненията срещу Петров  остават в тайна, тъй като документите по делото са запечатани от съда.

Българинът също има дълго криминално досие - арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, грабеж, обир и побой. Той е прекарал известно време в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни 2017 година. Присъдите му били за измама, кражба и обир с взлом.

Петров е арестуван по обяд в петък, 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинения - убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт. Властите продължават да търсят повече информация за случая. https://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Арестуваха българин за жестоко убийство, 500 хил. гаранция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди