изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:37 EEST
ГРАНИЧНИЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ УЧАСТЪК СЕ ЗАВРЪЩА ОТ КАВАРНА В БАЛЧИК?    
Ред и сигурностВодят се водят преговори за завръщане на Граничния полицейски участък в Балчик, който бе изместен в Каварна, съобщи Радио Варна.

Поводът за преместването преди време бе ремонтът на старата мелница, където службата се помещаваше. Балчишката управа предостави помещения в старата администрация, на мястото на техническа служба, но гранична полиция така и не се върна в Балчик. Затова имотът бе отстъпен за ползване от друга държавна структура – „Социално подпомагане”, каза балчишкият кмет Николай Ангелов.
Припомням, че няколко години социалните бяха в частна собственост в края на града, където продължава да функционира Районен съд – Балчик. Старата сграда на двете структури до автогарата е необитаема, след като преди години бе обявена за опасна. 
„Отново сме в разговори за връщане на Гранична полиция. И ако бъде издадена заповед от министъра, ще се измести в сградата на бившето климатично училище. Това е договорено”, посочи Ангелов.
Старо решение на местния парламент гласи общинско предприятие „Благоустрояване и комунално стопанство” да се измести също в бившия техникум, а настоящата постройка на брега на морето е включена за продан в Годишната програма за разпореждане с общински имоти. НДТ


 


Сходни връзки

ГРАНИЧНИЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ УЧАСТЪК СЕ ЗАВРЪЩА ОТ КАВАРНА В БАЛЧИК? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди