изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:15 EEST
ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПРЕСПАХА 24 ЧАСА В АРЕСТА    
НовиниТрима дрогирани шофьори прекараха в ареста 24 часа, след като бяха заловени да управляват автомобили след употреба на наркотици, съобщиха от полицията.


На 16 октомври, около 15:10 часа в с. Карапелит бил спрян за проверка лек автомобил „Опел”. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила – 28-годишния П.Я., от село Ломница, тестът отчел положителен резултат за употребата на амфетамин. П.Я. е криминално проявен и е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа.
Със същата мярка е задържан и 24-годишният М.И. от Каварна. На 16 октомври, около 22:30 часа, в с. Малина той управлявал личния си автомобил „Сааб”. Автопатрул го спрял и го проверил за употреба на наркотични и упойващи вещества. При М.И. тестът отчел положителен резултат за употребата на метаамфетамин и канабис.
На 16 октомври, около 22:20 часа, в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда”, с добричка регистрация, управляван от 25-годишния Д.И. от Добрич. При извършената проверка на шофьора за употреба на дрога, тестът отчел положителен резултат за употребата на канабис. Д.И. бил задържан за 24 часа. По трите случая са образувани бързи полицейски производства. НДТ


 


Сходни връзки

ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПРЕСПАХА 24 ЧАСА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди