изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:34 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР


На 23 октомври в 14,30 ч. чрез ЕЕН 112 в ОДМВР Добрич е получено съобщение за ПТП с пострадало лице по гл. Път ІІІ- 7105 в посока гр. Добрич на около 500 метра преди кръстовището с гл. път ІІ-97. Изпратеният на място екип на Пътна полиция установява , че водача на лек автомобил БМВ Х5 с ТХ регистрация Л.С., на 25 г. /неизвестна на МВР, със 6 г. стаж/ поради движение с несъобразена скорост губи контрол над управляваното МПС, отклонява се в ляво по посоката си на движение, напуска пътното платно и се блъска странично в крайпътно дърво. От удара автомобила се отклонява надясно продължава движението си и се блъска челно в друго крайпътно дърво. Вследствие на ПТП е откарана в МБАЛ- гр. Добрич от екип на ЦСМП и след обстоен преглед е настанена в неврохирургия с комоцио, без опасност за живота. Взета кръвна проба.

В бюлетин на ОДМВР Добрич от 20.10.2017г. е изнесена информацията:  На 19 октомври в 17:30 ч. в Първо РУ Добрич лично се тъжи К.М., на 66 г. в град Добрич, че около 16:15 ч. в град Добрич, междублоково пространство в района на ул. "Генерал Колев" е била нападната от непознато лице, който чрез използване на сила й отнема дамска чанта, с намиращи се в нея лични документи, сумата от около 410 лева и лични вещи. По случая е образувано досъдебно производство.
След проведени ОИМ от служители на Първо РУ Добрич е установено, че твърденията на тъжителката не отговарят на истината. Същата е разобличена и признава, че не й е извършен грабеж, като при неизяснени обстоятелства е изгубила личните си документи и притеснявайки се от налагане на глоба е измислила версията за грабежа.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  има регистрирани 4 пожара без загуби. При два случая е оказана техн. помощ.

 
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди