изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:52 EEST
СЕМИНАР ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ПОНЕДЕЛНИК    
Новини„Онлайн търговията и възможностите пред малките и средни предприятия за увеличаване на продажбите“ е темата на бизнес обучение – семинар, което Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия ще проведе в Добрич.


    Семинарът ще се проведе на 30 октомври 2017 г. в зала „Европа“ в Областна администрация, като началният час е 9.30 часа. Съорганизатори на събитието са „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД. По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, свързани с електронната търговия, като още една възможност за малките и средни предприятия да реализират стоки и услуги както на вътрешния, така и на международните пазари.
    Лекторите Моника Митева - директор „Маркетинг и продажби“ на „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД, и инж. Станислав Петров – създател и изпълнителен директор на „Символи Апликейшънс“ ООД, ще запознаят участниците с процесите по създаване на онлайн присъствие, както и с особеностите и детайлите на онлайн търговията.
    Организаторите канят желаещите представители на малки и средни предприятия да вземат участие, което е безплатно. НДТ



 


Сходни връзки

СЕМИНАР ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ПОНЕДЕЛНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди