изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:51 EEST
ЗАДЪРЖАХА ПОХИТИТЕЛИТЕ НА СИНА НА ПОНИЧКАТА; БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
НовиниЗадържани са трима мъже за отвличането на Иван Йорданов Иванов, син на добричкия бизнесмен Йордан Иванов с прякор Поничката. На задържаните е наложена постоянна мярка "задържане под стража". Това съобщи вчера - на пресконференция в Добрич, главният секретар на Министерството на вътрешните работи комисар Илия Илиев, който отказа да огласи повече подробности, позовавайки се на следствената тайна.

От началото на 2007 година са разрешени шест от случаите на безследно изчезнали в Добричка област, съобщи главният секретар на МВР. Той посети Добрич по повод разкриването на убийството на Марияна Иванова, извършено преди 12 години, както и за да разговаря с близките на изчезналите, по които случаи продължава да се работи. Стана ясно, че 31 служители на МВР са предложени за награда за разкриването на убийството на Марияна Иванова.  
*****************
Бойко Борисов и Цветан Цветанов са в Добричка област, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ на балотажите им в неделя за общински кметове. Посещението започна със среща в Генерал Тошево, където ГЕРБ е в коалиция със ЗНС, СДС, ДСБ, НДСВ и ВМРО.
По-късно те ще имат среща с избиратели и общинските ръководства на Шабла и Каварна в подкрепа на кандидата за кмет на община Шабла Красимир Кръстев. Там ще бъде и един от най-успешните кметове в България - кметът на Каварна Цонко Цонев, член на сдружението "Граждани за европейско развитие на България", който също е подкрепен от ГЕРБ и спечели още първия тур с огромно мнозинство. По-късно посещението на Борисов и Цветанов ще завърши в Балчик със среща на герберите и независимия кандидат за кмет Николай Ангелов, подкрепен от ГЕРБ, БСП и НДСВ. Във всички срещи участва и Румен Иванов, член на ИК и областен лидер на ГЕРБ в Добрич.

31 октомври 2007 година
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ПОХИТИТЕЛИТЕ НА СИНА НА ПОНИЧКАТА; БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди