изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:11 EEST
ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – ДОБРИЧ – С ДАРЕНИЕ НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПЕДИАТРИЯ    
ПолитикаЧаст от възнагражденията си за октомври общинските съветници от ПП ГЕРБ в Добрич дариха на отделението по педиатрия на Многопрофилната болница за активно лечение. Жеста си те направиха на 5 ноември, когато се навършиха две години от заклеването им като членове на настоящия Общински съвет. С него те поставят началото на нова инициатива. Всеки месец един от съветниците от групата ще определя кауза, за която да се предоставят дарените суми от месечните им възнаграждения.


Дарението за отделението по педиатрия е по предложение на общинския съветник Камелия Койчева.  По този начин съветниците продължават инициативата на младите хора на Добрич. Преди година със средства, набрани с благотворителна инициатива на ученици от Езикова гимназия „Гео Милев”, беше напълно ремонтирана една от болничните стаи. Тази година със собствен ресурс МБАЛ-Добрич обнови основно още пет болнични стаи.

По идея на д-р Кристина Желязкова, с предоставените от съветниците средства коридорът на отделението ще има нова динамична и креативна визия. Тя ще създава усещане за разходка по уличка, а на изобразено дърво всяко дете ще може да оставя посланията си. До приемния кабинет всеки работещ в отделението ще остави отпечатък от ръцете си, за да се вижда, че всички работят в екип, сподели д-р Желязкова, която се е нагърбила с изработването на новата визия на коридора на отделението.
Дарението бе предоставено на завеждащия отделението д-р Йовчо Йовев от общинските съветници Камелия Койчева и Зорница Михайлова, в присъствието на народния представител Даниела Димитрова. ГЕРБ - ДОБРИЧ


 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – ДОБРИЧ – С ДАРЕНИЕ НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПЕДИАТРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди