изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:58 EEST
ОТНОВО УНИКАЛЕН ТЪРГ НА БАЛА НА ДАМСКИ КЛУБ „МАЙЧИНА ГРИЖА“    
Новини Дамите от „Майчина грижа“ всяка година изненадват гостите на Благотворителния бал на клуба с уникални предмети, които предлагат на Благотворителен търг. За 20 години каузата на добричките добротворки, а именно – подпомагане на талантливи деца с тежка съдба, е „отключила“ доброто в хиляди сърца, десетки са безценните произведения на изкуството, дарени от щедри творци и колекционери в името на децата на Добруджа.

Ако направим своеобразна хронология, ще се „сетим“, че именно на бал в Добрич беше продаден преди години химикалът, с който е ратифициран договорът за присъединяване на България към Европейския съюз. Неотдавна своя добруджански притежател намери библия от Атонски манастир с наистина непреходна стойност. Предмети, принадлежали на хора от световния културен елит, като Франсис Форд Копола, също са „продавани“ от дамите на „Майчина грижа“, както и лични вещи на президенти, премиери и известни български политици и творци… Слагаме думата „продадени“ в кавички, защото онзи, който отнася у дома си съответния предмет, откупен от търга на благотворителния бал на „Майчина грижа“, всъщност  не просто си купува уникат, а прави нещо наистина значимо – дарява в имено на децата, на бъдещето на Добрич! А предметът – той просто е прекрасен спомен за щедростта и стореното Добро!...
И така – тази година дамите за 21-ви път ще съберат своите близо 300 гости сред неподправения уют на ресторант „България“. За тези хора с щедри сърца, закупили покани за Благотворителния бал, отново ще пеят, свирят и танцуват талантливите деца на Добрич. Отново ще има много настроение, много позитивна енергия, много Добро, което ще приседне до стола на всеки гост… И отново ще има търг. На който отново ще има уникални предмети, които вече чакат своя бъдещ дом…



Днес – за всички футболни фенове, показваме в аванс два от уникатите, които дамите от клуба ще разиграят на своя търг. Оригинална топка на футболен клуб „Барселона“, върху която са се подписали всички звезди на отбора от периода 1998/ 1999 година, може да се смята за „черешка на тортата“ и мечта за всеки колекционер. Имената на Ривалдо, Луиш Фиго, Абелардо, Чави Ернандес, Гуардиола… могат да бъдат разчетени върху уникалната топка. С една дума бъдещият й притежател ще може реално да се докосне до футболния гений на емблематични състезатели, вписани в „почетната книга“ на световния футбол.



 А онзи, който предпочита „Севиля“ пред „Барса“, ще може да наддава в Благотворителния търг за фланелката на отбора, върху която своите подписи са поставили известните състезатели от периода 2007/ 2008 година. И двата предмета са съвсем „горещи“ – пристигнаха в Добрич буквално преди броени дни, осигурени с много желание и надежда от една от добротворките на „Майчина грижа“ – г-жа Живка Ганчева, която стана „футболен спец“, посещавайки нееднократно клубовете на двата световни футболни колоса, за да осигури атрактивните предмети… Нещо, за което дамите от клуба й изказват гореща благодарност!
… И така – датата е 17 ноември. Денят – петък. Часът е 19.00. Мястото – ресторант „България“… Голямата Нощ на Доброто на Добрич – както с много обич добруджанци нарекоха Благотворителния бал на дамски клуб „Майчина грижа“! Ако още нямате покана, нямате много време, за да влеете своето лично Добро в общото Добро! Пък и, за да можете да играете в Благотворителния търг за тези два уникални предмета, които са гордост за всеки любител на футбола!
А ако не можете лично да присъствате на бала, то ваш приятел или познат спокойно може да играе на търга от ваше име и така да спечелите уникат за вашата колекция.
НДТ
 


Сходни връзки

ОТНОВО УНИКАЛЕН ТЪРГ НА БАЛА НА ДАМСКИ КЛУБ „МАЙЧИНА ГРИЖА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди