изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:16 EEST
ЗАСТРЕЛЯХА АВТОКРАДЕЦ, СИН НА ТРЕНЬОРКА В ЦСКА; 31 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА 30-ГОДИШЕН, УБИЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ПЪТЯ    
НовиниВ СВОЯТА 12-а НОЩ НА ДОБРОТО “МАЙЧИНА ГРИЖА” СЪБРА 22 856 ЛЕВА ЗА ДАРОВИТИ ДЕЦА

Над 200 гости събра в петък вечерта в ресторант "Добруджа" дамски клуб “Майчина грижа” за своя 12-и благотворителен бал. По традиция той се провежда в навечерието на Деня на християнското семейство - 21 ноември. Те бяха поздравени от почетния председател на “Майчина грижа” Сиса Павлова, която не можеше да присъства, но пожела: ”Бъдете благословени  с добротата, която носите в себе си”.

 
Равносметката е събрани на 12-ия благотворителен бал на “Майчина грижа” 22 856 лева за подпомагане на даровитите деца на Добрич.
През годините на своето съществуване клуб “Майчина грижа” е подпомогнал над 250 даровити деца - сираци, полусираци и в крайно тежко материално положение, съобщи председателката му Сабина Дукова. Средствата се набират от ежегодните благотворителни вечери. Досега за стипендии на ученици и студенти са разпределени над 150 000 лева. Само през миналата учебна 2006/07 година те са били 23-ма – 16 ученици и 7 студенти, които са получили стипендии на обща сума 9520 лева, събрани на миналогодишния благотворителен бал.  Досега стипендиите са били по 50 лева на месец за ученици и по 80 лева за студентите. Амбицията на дамите от “Майчина грижа” е  да успеят да им осигурят по-високи стипендии за следващата учебна година.   

ЗАСТРЕЛЯХА АВТОКРАДЕЦ, СИН НА ТРЕНЬОРКА В ЦСКА
31-годишен мъж бе убит в петък вечерта в столичния квартал "Младост". Инцидентът стана пред блок 369 недалеч от кафене "Лаваца". Десимир Иванов Николов е застрелян с един куршум в гърба около 23 часа. Трупът му лежеше в градинката пред блока. Сигналът за убийството е подаден от случаен гражданин. Според него преди стрелбата е имало пиянски скандал. Това може да е причина за убийството, смятат полицаи. Убиецът се издирва. Николов е регистриран през 2000 г. за телесно нападение. Той е криминално проявен, има досие за кражба на автомобили, съобщи БГНЕС. Майка му е треньорката по волейбол в отбора на ЦСКА Верка Николова.

31 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА 30-ГОДИШЕН, УБИЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ПЪТЯ
Окръжният съд в Добрич призна за виновен 30-годишния Димитър Николов Михайлов - за това, че при пътно-транспортно произшествие причинил смъртта на 21-годишната Цвета Дрекова. Той е шофирал с 3 промила алкохол в кръвта при инцидента. Димитър Михайлов бе осъден на 2 години и 7 месеца лишаване от свобода при първоначален общ затворнически режим.
НДТ – 17-19 ноември 2007 г.
 


Сходни връзки

ЗАСТРЕЛЯХА АВТОКРАДЕЦ, СИН НА ТРЕНЬОРКА В ЦСКА; 31 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА 30-ГОДИШЕН, УБИЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ПЪТЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.38 секунди