изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ /ВИДЕО/











ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ


ОВЕН - Много от вас ще продължат да работят по задачи от бизнес-характер. В търсене на начини за подобряване на организацията ще се срещнете с подходящите хора и ще вземете нужните решения.

ТЕЛЕЦ -  Нека намерят място сред приоритетите ви някакви по-приятни за вас самите занимания. Издигането ви в йерархията е факт, с който мнозина вече ще трябва да се съобразяват.

БЛИЗНАЦИ - Проблемите на много хора ще станат и ваши, което ще ви направи по-заети и отговорни. Вземайте решенията си, като добре се вслушвате в мненията на околните.

РАК - Без да позволявате намеса в делата си ще работите в полза на намеренията си. Независимият ви дух ще свърши своето, а добра новина ще ви мотивира да станете по-активни.

ЛЪВ - Въздържайте се от семейни спорове, дори и да мислите, че сте прави. Тонизиращи процедури ще ви накарат да се почувствате по-добре. Чуждите неволи ви причиняват страдания.

ДЕВА - Помогнете, но не изпадайте в крайности. Животът ви ще стане по-спокоен, а вие по-сговорчиви, ако изправите собствените си грешки. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете.



"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

ВЕЗНИ - Не отстъпвайте пред нищо в днешния ден. Работете така, че да канализирате промените изцяло в своя полза. Отсейте нещата, които са близки до вас и на тях отдайте енергията си.

СКОРПИОН - Повече от всеки друг знаете кое ви прави щастливи. Работете за собствения си просперитет, независимо от обстоятелствата наоколо. Ще преоткривате отново човека до вас.

СТРЕЛЕЦ - Бързо ще забравите за умората си, предизвикателствата ще ви направят активни и ще повишат духа ви. Материални и обществени придобивки ще ви направят доволни.

КОЗИРОГ - Няма от какво да се тревожите, живота е пред вас. Подгответе се за предстоящо тържество. Близки хора ще ви изненадат приятно с покана за гостуване в края на седмицата.

ВОДОЛЕЙ - Бизнесмените и онези, на които финансовите операции не са непознато начинание, ще имат силни изяви днес. Положителната оценка, ще отвори много възможности пред вас.

РИБИ - Като цяло всички от знака ще се справяте с лекота с работата си и ще привличате вниманието на заобикалящите ви. Новините ще ви направят активни и значително ще ви развеселят.


Phil Collins - Another Day In Paradise (Official Music Video)

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди