изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:12 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 27.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 27.11.2017






На 23 ноември в с. Карапелит, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от С.Д. (25 г.) от с. Карапелит. При извършената проверка е установено, че водача е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 ноември е извършена проверка не частен имот в с. Карапелит, обл. Добрич обитаван от И.А. (60 г.) . В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско оизводство.

На 24 ноември в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген, управляван от неправоспособния Р.Щ. (26 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 ноември, около 24 ноември е извършена проверка на 27-годишната Н.А. (27 г.) от град Добрич.В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 23 ноември се тъжи 78-годишна жена от град Каварна. По данни на тъжителката, около 17:30 часа на 18 ноември, пред входа на жилището си по ул. „Лев Толстой” е повалена на земята от непознат мъж, който издърпва от ръцете й, чанта с намиращите се нея хранителни продукти, лични вещи и сума пари. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.Х. (18 г.) от град Каварна. Част от вещите обект на посегателството са иззети по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани на РП Каварна. Работата по случая продължава.

На 23 ноември след проведени ОИМ и ПСД е извършена проверка на частен имот находящ се по ул. „Васил Левски” в град Каварна, обитаван от С.С. (62 г.). В хода на проверката са установени 31 броя растения от рода на конопа с височина от 1 метър. При извършения полеви тест, растенията реагират на наркотичното вещество канабис. В хода на работа е установено, че растенията са собственост на А.Н. (40 г.) от град Добрич. При извършените ПСД в имот в град Балчик, обитаван от А.Н. се установени, че същия държи суха тревна маса с тегло около 35 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Работата по двата случая продължава.

На 25 ноември, около 07:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Прилеп, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 18 до 24 ноември, чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на акумулаторна батерия, ръчни инструменти, електрожен, и акумулаторен ръчен инструмент. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 25 ноември, около 11:10 часа е получено съобщение за умишлено увредени два броя прозорци на къща, находяща се в с. Балканци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 26 ноември, около 19:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на с. Кардам, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 11 ноември до 26 ноември, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, компютърна конфигурация, камери за видеонаблюдение, ДВР декодер, външно и вътрешно тяло на климатик, пожарагосители, касов апарат и други вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На 26 ноември, около 20:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Каварна. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити и сумата от 1 220 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

 

На 26 ноември, около 18:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Победа, обл. Добрич. Установено е, че  за времето от 08:30 чаа до 18:30 часа на 26 ноември неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка и къща в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя прасета, всяко по 30 кг. и сумата от 2 500 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 26 ноември, около 04:30 часа в град Добрич е извършена проверка на А.Ю. (33 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,3 грама с реагиращо на амфетамин и суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагиращо на канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 26 ноември, около 15:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация., управляван от С.Д. (39 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство. 

 

На 26 ноември в с. Богдан, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” със силистренска регистрация, управляван от А.Н. (34 г.) от град София. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 26 ноември, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на дърва за огрев от частен имот на територията на град Генерал Тошево. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието Н.Н. (18 г.) от град Генерал Тошево. Вещите обект на посегателството са върнати на тъжителя. По случая е образувано досъдебно производство.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 27.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди