изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:06 EEST
ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ ПРИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА В МАРШРУТНО РАЗПИСАНИЕ    
Новини  Работно заседание на Областната комисия по транспорт, председателствано от зам.-областния управител Красимир Николов се проведе вчера. Участниците в заседанието разгледаха и обсъдиха предложение от кмета на Община Тервел Живко Георгиев за промяна на маршрутно разписание от републиканската транспортна схема - № 8101/05.06.2015 г., по автобусна линия Шумен–Тервел, утвърдено от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията.


    Предложението се изразява в промяна часа на тръгване от град Тервел – от 06:45 ч. на 06:20 ч. Тя се извършва предвид необходимостта и за пътуващите жители (в т. ч. студенти от община Тервел в град Шумен) от и за населените места със спирки в цитираното направление.
    Предложението бе прието единодушно и след като бъде съгласувано от областния управител, ще се представи за обсъждане в Комисията за разглеждане на промени в Републиканската транспортна схема.  



 


Сходни връзки

ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ ПРИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА В МАРШРУТНО РАЗПИСАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.89 секунди