изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:38 EEST
Ослепителна манекенка замина на почивка в Карибите, но я намериха с отрязана глава край пътя (СНИМКИ)    
По светаКриминалистите в Ямайка разследват зловещо убийство на млада манекенка от Ню Йорк. Тя заминала за екзотичните Кариби, за да прави фотосесия, но откриват трупа й с отрязана глава, захвърлен край пътя. Гялото на 26-годишнага Дезире Гибон било намерено недалече от ямайското градче Монтего Бей.

Манекенката пристигнала на карибския остров през октомври и планирала да остане там поне три месеца. "Много сме съкрушени, не може убиецът да е бил неин приятел, всички я обичаха, имаше сърце от злато", признава пред Daily News лелята на Пеги. Огледът на тялото е установил, че младото момиче е претърпяла истински ужас, преди да бъде убита. По трупа са открити множество наранявания от нож. Разследващите се надяват аутопсията да им подскаже повече за това кой може да е убиецът.

,https://www.blitz.bg,


1 от 3 Криминалистите в Ямайка разследват зловещо убийство на млада манекенка от Ню Йорк. Тя заминала за екзотичните Кариби, за да прави фотосесия, но откриват трупа й с отрязана глава, захвърлен край пътя. Гялото на 26-годишнага Дезире Гибон било намерено недалече от ямайското градче Монтего Бей. Манекенката пристигнала на карибския остров през октомври и планирала да остане там поне три месеца. "Много сме съкрушени, не може убиецът да е бил неин приятел, всички я обичаха, имаше сърце от злато", признава пред Daily News лелята на Пеги. Огледът на тялото е установил, че младото момиче е претърпяла истински ужас, преди да бъде убита. По трупа са открити множество наранявания от нож. Разследващите се надяват аутопсията да им подскаже повече за това кой може да е убиецът.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/oslepitelna-manekenka-zamina-na-pochivka-v-karibite-no-ya-namerikha-s-otryazana-glava-kray-ptya-snimki_news561812.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.69 секунди