изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:12 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ СЪБИРА СРЕДСТВА ЗА ДЕТЕ НА ТЕХЕН КОЛЕГА    
ОбществоДирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ организира тази неделя (10 декември) благотворителен бал. Целта е да се съберат средства за Георги Енчев, който тази година е абитуриент. Георги е син на техен колега, загинал при нещастен инцидент преди 11 години по време на изпълнение на служебните си ангажименти.

С болка пожарникарите си спомнят 2 юли 2006 година, когато получават сигнал за възникнал пожар в дървена барака в рибарското селище на град Шабла. На място екипът успява бързо да потуши пламъците, но един от пожарникарите попада на захранващ електрически кабел, удря го ток и загива на място.
Идеята за благотворителния бал престоява повече от година, споделя шефът на пожарната Дарин Димитров - и сега му дойде времето. „Желанието ни е да осигурим нужните средства, за да може майката на Георги, която също е наш колега, да посрещне спокойно всички разходи по завършването на детето“ - казва още той.
Балът ще се проведе в ресторант „България“, като парите, събрани от продажбата на куверти, ще бъдат предоставени на семейството на загиналия Тодор Енчев. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.96 секунди