изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:45 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР „КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ“    
Коледа Наближава Коледа, един от най-обичаните и почитани християнски празници от малки и големи. Това е време, в което всеки трябва да потърси в себе си искрата… да си спомни, че въпреки многото трудности през които преминаваме, доброто съществува - ние го носим в нас.

    На 11.12. /понеделник/ в 16.00 ч., Областната Червенокръстка организация в Добрич открива благотворителен базар „Коледа на всички” в магазин „Билла” – на кръстовището на ул. „Сан  Стефано“ и ул. „Кирил и Методий“. Всяко изделие на щанда е  наречено за здраве и късмет – за купувача му и за този, на който ще бъде подарено. Изработени са с много обич и сръчност от възрастните хора от Дома за стари хора „Радост” с. Полковник Савово, община Тервел и от децата и близките им от Центъра за обществена подкрепа към Българския Червен кръст Добрич.
Събраните средства ще се внесат в сметка на БЧК Добрич - фонд „Милосърдие” за финансово подпомагане на хора от областта в неравностойно положение.
     Отправяме покана към гражданите и гостите на гр. Добрич да посетят базар „Коледа на всички“!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди