изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 24 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Отнесете се по-внимателно към здравето си, докато още не сте го загубили. Малко разсеяни ще сте днес. Не се обиждайте за дреболии, все пак другите наистина искат да ви помогнат, а не да ви наранят.
ТЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате в добра форма, но ще сте особено обидчиви. Улисани в сладки приказки може да забравите нещо важно. Не давайте ухо на клюките, само ще си загубите времето.
БЛИЗНАЦИ - Бъдете по-сериозни и отговорни. Днес може да ви изловят в опашата лъжа и после кой знае как ще се измъквате от положението. Трябва да сте по-внимателни по отношения на парите.
РАК - Днес ще сте много бодри и жизнени, готови да покорите нечие сърце. Не бъдете прекалено сантиментални, само ще объркате нещата. Разчитайте на чара си и се дръжте естествено.
ЛЪВ - Днес ще сте потопени в мечтания, нещо твърде нехарактерно за вашата особа. Май сте се влюбили или просто не сте си доспали от купона снощи.
ДЕВА - Днес може да се появят доста противоречия, най-вече заради вашата припряност. Едно кратко пътуване ще ви накара да се замислите за смисъла на връзката ви.



ВЕЗНИ - Ще търсите удобство и сигурност. В компанията на стари приятели ще се чувствате най-добре, а и може да се отвори възможност за нещо ново…
СКОРПИОН - Очаквайте посещение на човек отдалече. Ще сте в добро настроение и не може да няма с кого да споделите щастливите мигове. Сега късметът е на ваша страна.
СТРЕЛЕЦ - Имате желание да правите каквото си искате без да зачитате чувствата на другия. Не е лошо да възпитате малко съпричастност в себе си.
КОЗИРОГ - Днес ще сте особено благосклонни към хората около вас и най-вече към един човек. Ден, в който можете да споделите болките си без притеснения.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви се иска да избягате от сивотата на ежедневните неща. Семейството ви не е съгласно с вашите проекти. Дано поне убедите партньора да ви подкрепи.
РИБИ - Настроението днес ще е добро и оптимистично. Готови сте откровено да говорите за чувствата си, само че го направете на подходящото място и в подходящото време.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


Louis Armstrong - What A Wonderful World (Bg-превод)

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди