изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 06:52 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • ТРОЕН ПРАЗНИК ще се вихри от днес до неделя в семейство Дукови. Прекрасната им внучка Мартина става на цели 8 години днес, майка й Татяна пък има имен ден, а в неделя и рожден ден. Така че - пожеланията са много и от все сърце - на малката госпожица - да е здрава и все така умна и талантлива - за радост на всички, които много-много я обичат, а на мама – освен здраве, желаем много обич, много радостни емоции с Марти и малкия Виктор и безброй сбъднати мечти! 
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бизнесмена и ротарианец Галин Господинов. Здраве и много успехи – както лични, така и във всичко, с което се заеме – са пожеланията от НДТ! 
  • ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с прекрасните имена Таня, Татяна, Танита. Ние от по-добрия вестник желаем на всички тях здраве, светлина и добро да съпътстват дните им!
  • РОЖДЕНИК в неделя е директорът на Инспекцията по труда в Добрич Васил Сивков. От здраве, успехи и поводи за искрени усмивки да не се отърве му желаем ние от НДТ. И нека ръководената от него институция продължи да помага на добруджанци да намерят своето достойно работно място!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс и на Кремена Капралова - пресаташе на Висшия съдебен съвет, която добруджанци помнят като дългогодишен кореспондент на в. "Пари" и пресаташе на Окръжния съд. На дамата, която празнува в неделя, желаем здраве, професионални постижения и лично щастие!
 
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди