изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:58 EEST
БУМ НА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ    
Ред и сигурностБУМ НА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ



  • На 12 януари, в 20.06 ч., при обход в ж.к. „Балик”, на пешеходна алея автопатрул открива лек автомобил, черен на цвят, с транзитна регистрационна табела. При извършената проверка се установява, че водач е Ю.Ю.М. от село Капитан Димитрово, общ.Крушари. Същият е тестван с техническо средство, като цифровата индикация отчита 1,41 промила алкохол в издишания от водача въздух. Лицето е задържано за 24 часа.                    
  • На 12 януари, около 23.45 часа, дежурен автопатрул на сектор "ПП", спира за проверка автомобил по бул. "Добруджа", на кръстовището с бул. „25-и септември“. Водачът Й.С.Т., от Добрич, е изпробван за алкохол. Уредът отчита 1,60 промила на хиляда в издишания от водача въздух. Той е отведен е в ЦСМП гр. Добрич, където отказва кръвна проба. Образувано е бързо производство.
  • На 14 януари, автопатрул на Първо РУ- Добрич проверява по ул. "Отец Паисий" лек автомобил Фиат Пунто, с водач И. Б. К. и пътници П. З. Г. и В. И. Г., и тримата от Генерал Тошево. В сектор КАТ водачът е изпробван с тест за наркотични вещества, който отчита положителен резултат за наличие на кокаин и канабис. Той е отведен в ЦСМП, където отказва да му бъде взета кръвна проба. Образувано е бързо производство.
  • На 13 януари, при проведена  специализирана полицейска операция, служители на Второ РУ Добрич, спират в село Смолница за проверка лек автомобил БМВ 320, управляван от Г. Х. Х. от град Добрич, в който имало и трима пътници. При извършената проверка, зад предната лява седалка са открити две пакетчета суха тревна маса с общо тегло 0.9 грама канабис.
  • На 14 януари по бул. "Добруджа" е спрян за проверка  лек автомобил Фолкваген Голф 3, с водач В. К. Ст., от Добрич. В хода на проверката у служителите се породило предположение, че В.К. шофира след употреба на наркотични вещества. Той е изпробван с тест, който отчита положителен резултат за наличие на опиати. Взета му е проба за биологичен анализ и е задържан за 24 часа.
  • На 14 януари, в 23.10 ч., по ул. "Купен"  е  проверен  лек автомобил Ланчия, с водач К. Ж. С., който управлявал МПС след употреба на канабис. Задържан е за 24 часа.
  • На 14 януари, в 22.10 ч., по бул. "Русия" е спрян за проверка лек автомобил БМВ, с водач  Вс. В. Й. и пътници: В. В. Ст. и Е. В. Ст., и тримата от село Оброчище. По време на проверката единият от пътниците изхвърля на земята до автомобила три найлонови пакетчета. Съдържанието в първите две пакетчета реагира на канабис и е с общо тегло 1.7 грама, а съдържанието в третото пакетче реагира на амфетамин и е с тегло 0.6 грама. Лицето е задържано за 24 часа. НДТ

 


Сходни връзки

БУМ НА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди