изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:20 EEST
ИНОВАТИВНИТЕ КЛАСОВЕ НА ГИМНАЗИЯ „РАЙКО ЦОНЧЕВ“ ПРЕДСТАВЯТ ИЗЛОЖБА-ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ДРЕВНИТЕ ГЪРЦИ    
Новини Поредната публична инициатива на иновативните класове в Гимназия "Райко Цончев" е откриването на изложба-инсталация на тема "Светът на древните гърци и нашият свят". Събитието финализира работата по бинарен проект за интегративно обучение по предметите литература и изобразително изкуство.

Проектът дава възможност на осмокласниците и деветокласниците да съпоставят изразните възможности на словото и на графиката, да развиват креативността и способността си за концептуално мислене, да прилагат уменията си за самомениджмънт, както и познанията си за мениджмънт на официално събитие.
Посетителите на изложбата ще имат възможност да видят ученическите илюстрации по Омировата епическа поема "Илиада", да прочетат техните "писма в бутилки" с индивидуалната им представа за света, в който живеят, да видят макет на Ахиловия щит (апликация и графика). Част от събитието ще бъде и представянето на няколко живи картини по "Илиада".
Откриването на изложбата ще се състои на 22 януари (понеделник) от 15 часа във фоайето на Висше училище по мениджмънт.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди