изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:33 EEST
ЗАЛОВИХА БАНДА КРАДЦИ ОТ КАВАРНА    
Ред и сигурностБанда от трима апаши от Каварна са заловени и задържани заради серия кражби в крайморския град. На 18 януари в РУ Каварна, местен жител е заявил, че в компютърна зала неизвестно лице взломило врата на складово помещение, проникнало в барчето към залата и от барплота е извършило кражба на хранителни и безалкохолни напитки на стойност около 70 лева.

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия се оказало, че извършителите са трима: Ст. Р. Д., Ал. Р. И., Сл. Г. Ж., всички от гр. Каварна и криминално проявени.
В процеса на разследване станало ясно, че бандата е извършила и няколко други престъпления: кражба на пари и кутии цигари от магазин за хранителни стоки в град Каварна; разбили са алуминиева врата на  склад за търговия с плодове и зеленчуци в град  Каварна и са извършили опит за кражба на вещи от склада на собственика; от магазин за хранителни стоки чрез взлом на входна врата с камък са откраднали 70 лева и цигари; от нефункциониращ бетонен възел са задигнали захранващи кабели; чрез взлом на врата на склад на магазин за хранителни стоки в гр. Каварна са откраднали 100 лева.
Всички вещи са приобщени към досъдебните производства. Работата по изясняване на престъпната дейност на тримата апаши продължава. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА БАНДА КРАДЦИ ОТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди