изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:51 EEST
Дъщеря отчаяно търси изчезналия си баща, страхува се, че е отвлечен    
НовиниНели Николова помоли за помощ, за да открие изчезналия си баща. Мъжът е от Мездра. Изчезнал е през септември 2016 година и оттогава никой не може да се свърже с него. Той е пуснат и за издирване през системата на Интерпол, но до момента няма резултат. „Баща ми Мариус, който е без два крака и 100% инвалид, замина без да ме предупреди за чужбина с хора, които не познавам (роми). Пуснат е в Интерпол за издирване и от полицията преди година.

Подадох жалба, но и до днес все още нямам никакъв отговор нито от баща ми, нито от службите. Не съм го чувала дори по телефона откакто замина, а няма причина да не желае да комуникира с мен. Допускам, че той не е заминал по собствено желание. Притеснявам се, да не е принуждаван да проси, заради физическото му състояние. Много се притеснявам за него“, пише жената. „Моля ако някой го е виждал нека да се обади в най- близкото полицейско управление или на телефон 112. Може да се свърже с администраторите на страницата или с мен тук: https://www.facebook.com/nelina.martin3“, пише още Нели Николова.

https://www.blitz.bg
Нели Николова помоли за помощ, за да открие изчезналия си баща. Мъжът е от Мездра. Изчезнал е през септември 2016 година и оттогава никой не може да се свърже с него. Той е пуснат и за издирване през системата на Интерпол, но до момента няма резултат. „Баща ми Мариус, който е без два крака и 100% инвалид, замина без да ме предупреди за чужбина с хора, които не познавам (роми). Пуснат е в Интерпол за издирване и от полицията преди година. Подадох жалба, но и до днес все още нямам никакъв отговор нито от баща ми, нито от службите. Не съм го чувала дори по телефона откакто замина, а няма причина да не желае да комуникира с мен. Допускам, че той не е заминал по собствено желание. Притеснявам се, да не е принуждаван да проси, заради физическото му състояние. Много се притеснявам за него“, пише жената. „Моля ако някой го е виждал нека да се обади в най- близкото полицейско управление или на телефон 112. Може да се свърже с администраторите на страницата или с мен тук: https://www.facebook.com/nelina.martin3“, пише още Нели Николова.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/dshcherya-otchayano-trsi-izcheznaliya-si-bashcha-strakhuva-se-che-e-otvlechen_news574198.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди