изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:26 EEST
Зловеща находка на влаковите релси край гара    
НовиниНа зловеща находка са се натъкнали столичани край жп релсите в квартал „Редута“, които са в близост до гара Подуяне. Това научи БЛИЦ. „Имаше ужасно много полиция и медици. Всички обаче видяхме какво става. Край релсите лежеше мъж в окаяно състояние. Беше пребит, насинен и целият в кръв“, така читателят ни започва разказа си. По думите му пострадалият е 47-годишен мъж. „От полицаите подочух, че е от арменски произход и се казва Ерол Аристаколов“, казва още читателят ни.

Според него версиите за зловещата случва са, че или мъжът е бил изхвърлен от някои от преминаващите влакове или е бил блъснат от такъв. „Раните му бяха толкова сериозни и зверски, че няма какво друго да е. Съмнявам се от побой да може да му се случи такова нещо“, казва още той. Пострадалият Ерол е закаран в болница с опасност за живота. Причините, довели до страшното му състояние, все още не са ясни.
Blitz.bg:
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.49 секунди