изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 09:07 EEST
ПРОКУРАТУРАТА ЗАДЪРЖА УЧЕНИК, ХУКНАЛ ДА УБИВА С НОЖ ОХРАНИТЕЛ    
Ред и сигурност С постановление на Окръжната прокуратура във Варна е бил задържан за срок до 72 часа десетокласникът Кр.Т. Той е привлечен като обвиняем за опит за убийство, като деянието останало недовършено. Престъплението по член 115, във връзка с член 18, ал. 1 от НК е извършено в съучастие с друго лице. Съучастникът на ученика се издирва.


В хода на разследването били събрани доказателства, че в престъплението участва и непълнолетният Кр. Т. Това наложило Окръжната прокуратура във Варна да възложи по-нататъшното разследване на следовател от Окръжния следствен отдел. Вчера, 31 януари 2018 г., непълнолетният Кр. е задържан за срок до 72 часа до довеждането му в съдебната зала на Варненския окръжен съд, където Окръжната прокуратура ще внесе искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Деянието било извършено на 28 януари 2018 г. около 2 часа след полунощ. В ОД на МВР във Варна постъпил сигнал от заведение в района на спирка „Акациите“ за сбиване. На място било установено, че пострадал при сбиването е 36-годишният охранител. Младият мъж бил с порезно-прободни рани в крака и гърдите. Настанен бил в болница.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди