изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-26 @ 01:42 EEST
ГЕРБ-ДОБРИЧ ОТЧИТА ИНТЕРЕС ОТ НОВИ ЧЛЕНОВЕ    
Политика Народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев участваха в среща на актива на партията в Добрич, организирана от общинското ръководство с ръководител Красимир Николов.


Форумът постави началото на ежемесечни срещи на най-активните членове на общинската структура за въпроси и отговори на актуални политически теми към на народните представители и местната власт. „Точната преценка, ясните ангажименти и силната воля – това е управленската програма на ПП ГЕРБ-Добрич, която е с фокус върху хората. Работи се за заздравяване и активизиране на структурата“, посочи административният секретар на областното ръководство на ПП ГЕРБ Кина Драгнева, която направи отчет за дейността на общинската организация от 22 юли 2017 г. до момента.
„Целта на срещата е да направим равносметка за състоянието на организацията и работата на местните клубове и структурните единици на общинската организация“, посочи Кина Драгнева. Тя добави, че структурите на ГЕРБ-Добрич продължиха да провеждат активен партиен живот и доказателство за това са многобройните инициативи и мероприятия, както и желание за приемане на нови членове в организацията.

Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията, подчерта, че през последните месеци се активизира работата на структурите на ГЕРБ - Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ.  „Резултатът от това е, че има интерес към ПП ГЕРБ-Добрич. Всеки месец се приемат нови членове. Радва ме това, че хората припознават ПП ГЕРБ като едно място, където могат да споделят ценности, виждат бъдещето на България в нея“, посочи той.
Депутатът направи обзор на дейността и политиките на ПП ГЕРБ.
В отговор на въпрос от залата Пламен Манушев обясни, че голяма част от предизборните обещания се изпълняват. Сред тях е ремонтът на пътя Кардам-Добрич-Варна, стартиралото саниране на жилищни сгради, като забавянето е в резултат на незадоволителната работа на местната власт, започналият проект за водния цикъл. Има уверение, че ще бъде реализиран и друг важен инфраструктурен обект – ремонтът на пътя Добрич-Албена. Осигурени са средства за ремонт на ключови културни обекти, като читалището, драматичния театър „Йордан Йовков“ и кукления театър „Дора Габе“.
ГЕРБ - Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди