изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:59 EEST
ПОБЕДА ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ В ПОСЛЕДНИЯ МАЧ ОТ „БАЛЧИК КЪП”    
СпортФутболистите на Черноморец (Балчик), които се стягат за втория полусезон във Втора професионална лига, победиха с 1:0 Суворово в последния мач от зимния турнир „Балчик къп”. Срещата се проведе в Белия град, а гола за домакините вкара Румен Александров през първото полувреме от дузпа. Преди двубоя двата отбора получиха купи, а всички футболисти – сувенири.

Черноморец завърши на трето място в турнира, а Суворово – на пето. Победител е Витоша (Бистрица), който спечели всичките си срещи край морето, а втори е лидерът във втория ешелон Ботев (Враца). ”Освен попадението те имаха още 2-3 положения. Ние направихме няколко добри атаки, но ни липсваше последният пас. Отново не можахме да се съберем и пуснахме четирима юноши”, заявиха за „Петел” треньорите на суворовци Мартин Христов и Живко Бояджиев.
Двубоят със състава на Суворово бе петата проверка за момчета на Георги Иванов-Геша по време на зимната подготовка. В първата си контрола балчиклии загубиха от първодивизионния Черно море (Варна) с 0:2, а след това отстъпиха на Витоша (Бистрица) със същия резултат. Последваха победи над Балкан (Ботевград) с 2:1 и над Ботев (Враца) с 1:0. Следващата проверка за избраниците на Геша е утре със състава на Поморие. В края на седмицата – в събота, тимът от Белия град ще премери сили и с лидера в Североизточната трета лига Добруджа. 


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди