изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-07-03 @ 20:43 EEST
Кметът на Шабла подписа договор за реализация на проект за 1 247 377 лв.    
Новини Кметът на община Шабла, г-н Мариян Жечев подписа с Държавен фонд „Земеделие“ договор за финансиране на проект „Реконструкция, ремонт, оборудване и обзавеждане на общинска образователна инфраструктура – Детска градина „Дора Габе“ гр. Шабла, община Шабла“ по мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“.


Спечеленият от община Шабла проект има за цел да осигури надеждна и трайна хидроизолация на покрива, да се подобри топлотехническата характеристика на цялата сграда, да се разшири функционалния спектър от дейности, да се поднови технологичното и подвижно обзавеждане и да се оптимизира архитектурен образ, предвид предназначението на сградата.
Инвестиционният проект предвижда изпълнението на строително-монтажни работи, оборудване и обзавеждане, в т.ч: цялостна реконструкция на покривната конструкция и покривното покритие, цялостна топлоизолация на обекта – фасадни и покрив; частично преустройство и реновация на сградата; нова вертикална планировка в двора на детската градина; реновация на оградите на двора; обзавеждане в сградата на детската градина; ново обзавеждане и оборудване на дворното пространство с обособяване на 6 бр. детски площадки, спортен сектор и амфитеатър на открито;
Първоначално одобрената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 1 247 377,18 лв. без ДДС, представляващи 100% от одобрените и реално извършени разходи за осъществяването на проекта.
Срокът за изпълнение на проекта е 36 месеца от датата на подписване на договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди